Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Kooklust 121
Adres: hessenweg 155, 3731 JG, De bilt
E-mailadres: info@kooklust121.com

Kamer van koophandel nummer: 30221994Algemeen

De algemene voorwaarden van kooklust 121 zijn van toepassing op alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij kooklust 121 via de website en mobiele website. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Overeenkomst & bestelling

Wil je een bestelling bij kooklust 121 plaatsen dan voeg je de desbetreffende artikelen toe aan je shopping bag. Om een bestelling te plaatsen worden je persoonsgegevens gevraagd. Deze zullen nauwkeurig moeten worden doorgegeven om fouten bij de verzending te voorkomen. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens vind je in ons privacy policy. Er is sprake van een overeenkomst nadat de order is verzonden door middel van de knop ‘kopen’. Vervolgens verwerkt kooklust je bestelling. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Levering

Je bestelling bij kooklust 121 wordt zo spoedig mogelijk bij je afgeleverd, tenzij anders overeengekomen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te laten verzenden. In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal kooklust 121 bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), er is om andere redenen vertraging of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Sommige Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track&trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van de artikelen.

Prijsstelling

Prijzen op kooklust 121 worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief verzendkosten. Kooklust heeft het recht haar prijzen aan te passen. D

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaalmogelijkheden

Bij kooklust 121 kun je kiezen uit vier veilige betaalmogelijkheden: iDeal, PayPal, Creditcard & bank overschrijving. Betalingen via Paypal vinden plaats via een beveiligde verbinding bij PayPal. Betalingen met iDeal verlopen via beveiligde verbindingen bij Multisafepay. Bij kooklust 121 kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving.

Retourzendingen (Nederland)

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 30 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Kooklust121 accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track and Trace code op naar het volgende adres:


Adres: Hessenweg 155, 3731 JG De Bilt

-      In onbeschadigde staat zijn, niet gebruikt zijn en voorzien van originele verpakking.

-      Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

-      Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.

-      Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

-      Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Voor het ruilen van artikelen neem contact op via de mail of telefoon.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 30 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Kooklust121 accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd op naar het volgende adres:

Kooklust121
t.a.v. Retouren
Hessenweg 155,
3731 JG, De Bilt 

Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Kooklust121 kan de terugstorting uitstellen totdat de goederen zijn ontvangen of totdat de klant een bewijs van de retourzending van de goederen heeft ingediend.

 

Verzending en transport

Kooklust121 verzend haar pakketten met door eigen personeel of PostNL, DHL of derde leveranciers. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met vrijdag. Momenteel levert kooklust121 binnen Nederland.

Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door Kooklust. Jij neemt dit risico over op het moment van aflevering.

Aansprakelijkheid

Kooklust is niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan vloeren of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten.

Overmacht

Als Kooklust121 in geval van overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachttoestand. Indien de overmachttoestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, zonder recht op enige schadevergoeding.

Garantie

Mocht een door jou gekocht artikel gebreken vertonen (materiaal- of fabricagefouten, transportschade) dan kun je het product binnen 14 dagen terugsturen met de retour aanvraag via de mail. Na verloop van deze garantietermijn is Kooklust121 gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie en verzendkosten in rekening te brengen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via info@kooklust121

Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door: 

- Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid. (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade) 
- Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud
- Uitzonderlijke slijtage
- Beschadiging door het niet volgen van was etiketten  

Eigendomsrechten

Op het materiaal dat op kooklust te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. Het is voor bezoekers verboden om materiaal van de website openbaar te maken of te vermenigvuldigen zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van kooklust121 en expliciete bronvermelding.

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om een overeenkomst binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst zonder enige rechtvaardiging te ontbinden. Je dient kooklust121 hiervan op de hoogte te stellen door middel van een eenduidige verklaring per brief of e-mail.

Wijzigingen van de algemene voorwaarden

Kooklust121 heeft het recht om deze algemene voorwaarden te veranderen. We raden je dus aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om te zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

© Kooklust, December 2020